Over mij

Over
vivistyle

Over mij

kinderkapper-dordrecht

Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te knippen en een mooi kapsel te geven. En dat zij na een knipbeleving, blij en trots de salon verlaten. Je bent niet zomaar een kinderkapper. Kinderen voelen haarfijn de energie van een ander aan en hebben duiding nodig, zodat zij met plezier naar de kapper gaan en er geen schrik van hebben. Mijn doel is om het kind te laten voelen en beleven dat een knipbeurt niet eng hoeft te zijn en dat haar knippen geen pijn doet. Het kind in rust en veiligheid stellen bij het knippen van hun haar. De ouders zijn hierin natuurlijk ook van belang als je hun het vertrouwen geeft dat hun kind in goede handen is.

Mijn naam is Vivian ‘t Zand en ik ben een kinderkapper. Ik woon en leef samen met mijn partner en we hebben 2 honden Yoshi (Akita) en Maple (Teckel). Ik heb ook een zoon en een dochter maar zij zijn al jong volwassen. 

Vanaf jongs aan was ik altijd al met haar bezig en ik vond het leuk om iedereen nog mooier te maken. Dus op naar de Beautyschool.  Een eigen kapsalon was mijn droom. Toen ik tig jaren geleden bij een kinderkapsalon kwam te werken dacht ik al; “als ik voor mijzelf mag beginnen dan wordt het een kinderkapsalon”.

Die droom was in 2018 waarheid geworden. Misschien weet je het nog toen je langs de Krommedijk liep, reed of fietste zag je daar een leuk pand met een grote oranje vos op het raam. VIVIstyle Kindersalon.

Helaas door de Corona crisis heb ik het pand in het jaar 2020 moeten sluiten. Nu ga ik weer mijn hart volgen daarom ben ik opnieuw gestart per 1 juli met VIVIstyle Kindersalon aan de Voorstraat 305 in Dordrecht. Zó blij!! 

VIVIstyle

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief