Bij VIVIstyle maken we van iedere knipbeurt een feestje!

vivistyle
dé kinder
knipsalon.

Bij VIVIstyle maken we van iedere knipbeurt een feestje. 

Welkom bij VIVIstyle. Dé kinderkapper met begrip voor de knip en waar we van iedere knipbeurt een feestje maken! Jouw kindje(s) zijn in goede handen; ik knip en verzorg het haar met liefde, plezier en 100% aandacht, want dat verdienen ze. Ik zorg ervoor dat jij en/of jouw kind bij VIVIstyle Kindersalon naar buiten gaan met een mooi, verzorgd kapsel en natuurlijk een big smile!

De deur van VIVIstyle staat natuurlijk open voor iedereen: van piepjong tot de jeugd en ouders zijn ook van harte welkom. In mijn salon knip ik haar in model, geef ik je een compleet nieuwe look of kom alleen gezellig langs voor een mooie vlecht, alles is mogelijk.

100% Aandacht

Dé kinderkapper van Dordrecht. Je mag zelf kiezen waarop je geknipt wilt worden. Ga je voor de motor, de auto of voor het paard? Vind je dat nog een beetje spannend, dan kan je natuurlijk ook op schoot of op de stoel worden geknipt. Er is ook een leuke speelhoek waar de broertjes en/of zusjes lekker kunnen spelen.

Een stukje bewustwording

Binnen ons concept hebben we de kinderkapper, en verkopen we verantwoorde haar- en stylings producten en super leuke haaraccessoires. Onze shop is binnenkort zowel online als offline toegankelijk: je vindt bij VIVIstyle de fijnste, duurzaamste producten voor baby’s, moeders en kids.

Openingstijden

VIVIstyle Kindersalon gaat per 1 juli 2022 weer open!

Contact

info@vivistyle.nl
06-18943081